AED Solutions; groot assortiment in veiligheidsoplossingen; AED keuzehulp, levering van A-merk AED's, Prestan reanimatiepoppen, BHV-producten en betrouwbare en kundige service. LIFEPAK CR2; Snelste tijd tot eerste schok – Webshop AED Solutions

Blog

LIFEPAK CR2; Snelste tijd tot eerste schok

Een plotselinge hartstilstand kan overal gebeuren en kan iedereen overkomen. Snelle behandeling is essentieel. Volgens de ERC-richtlijnen kan de overlevingskans tot wel 70% worden verbeterd wanneer omstanders reanimatie toedienen met minimale pauzes en wanneer zij met behulp van een AED binnen 3 tot 5 minuten na collaberen, of vóór de professionele hulpverlening ter plaatse is, een schok toedienen.

Met de nieuwe LIFEPAK CR2 AED is het mogelijk om de eerste schok binnen 78 seconden te geven, dit is sneller dan vergelijkbare concurrerende AED’s. Wilt u weten hoe? Neem contact met ons op voor meer informatie.