AED Solutions; groot assortiment in veiligheidsoplossingen; AED keuzehulp, levering van A-merk AED's, Prestan reanimatiepoppen, BHV-producten en betrouwbare en kundige service. LIFELINKcentral; bespaar tijd en geld door AED-beheer op afstand – Webshop AED Solutions

Blog

LIFELINKcentral; bespaar tijd en geld door AED-beheer op afstand


Begin dit jaar introduceerde AED Solutions (master distributor Physio-Control) de LIFEPAK CR2 AED; de enige AED die borstcompressies toestaat tijdens de hartritmeanalyse waardoor de overlevingskans van het slachtoffer wordt vergroot. Een extra meerwaarde van deze AED is de koppeling met het LIFELINKcentral AED-programmabeheer. In dit artikel leest u over de voordelen van dit LIFELINK-programma.

AED’s werken, maar alleen als ze gereed zijn

Een plotselinge hartstilstand kan overal gebeuren en kan iedereen overkomen. Daarom zijn publiek toegankelijke defibrillatoren zo belangrijk. Ze brengen levensreddende technologie op plaatsen waar die het nuttigst is. Voortdurend systeemonderhoud is echter tijdrovend met risico’s op fouten – tot nu.

Met LIFELINKcentral AED-programmabeheer is het beheer van uw AED’s nooit eerder zo eenvoudig of accuraat geweest. U hebt niet alleen zekerheid dat uw AED’s klaar zijn als u ze nodig hebt, u spaart ook tijd en geld op uw AED-programmabeheer. Verbonden apparaten hoeft u immers niet meer handmatig te controleren en u kunt de status efficiënter volgen.

Verbonden en gereed

Met de LIFEPAK CR2-defibrillator, een AED met aansluiting op WI-FI® of een mobiel netwerk, vergemakkelijkt LIFELINKcentral-programmabeheer zelfbeheer. Locatie, accustatus, houdbaarheid elektroden en andere gereedheidsinformatie worden automatisch verzameld door de software voor eenvoudig beheer op afstand. Ongeacht of uw AED’s zich in één kantoor bevinden of verspreid zijn over duizenden kilometers. LIFELINKcentral AED-programmabeheer zendt u zelfs meldingen over omstandigheden die de gereedheid van uw AED beïnvloed.

Voor elk verbonden LIFEPAK CR2-apparaat, kunt u:

– Informatie over de gereedheid van de AED op afstand bewaken
– Meldingen ontvangen over elke situatie die de gereedheid beïnvloed, zoals accustatus
– Een dashboard bekijken met de status van alle verbonden AED’s
– Een melding ontvangen als een AED gebruikt is
– Automatische gegevens over een gebeurtenis en verslagen verzenden naar het ziekenhuis en medische zorgverleners
– Kennisgevingen ontvangen als een accu of elektroden de houdbaarheidsdatum hebben bereikt of naderen
– En dat allemaal zonder handmatige inspectie

Een plan voor elk AED-programma

Er zijn veel redenen om te investeren in het LIFELINKcentral AED programmabeheer. Wilt u meer informatie of een demonstratie op locatie? Neem contact met ons op via T. +31 (0)495 563445 of mail naar info@aedsolutions.eu. U krijgt niet alleen de zekerheid dat uw AED(‘s) klaar zijn als u ze nodig hebt, u spaart ook tijd en geld op uw AED-beheer.